> Benefícia 2012
Benefícia 2012

POZVÁNKA na slávnostnú BENEFÍCIU 2012

Pri príležitosti Svetového dňa reumatizmu 13. októbra 2012 o 18.00 h. Vás pozývame na slávnostný večer do NOC – Dom umenia Piešťany – BENEFÍCIA 2012 –  koncert  Close Harmony Friends a´ cappella vocal group, ktorý je vyvrcholením celoročnej práce a odmenou pre dobrovoľníkov, členov Ligy, ako aj pre lekárov a zdravotníckych pracovníkov, ale aj pre naše rodiny, priateľov, novinárov a partnerov v projektoch.

Chceme verejne poďakovať za celoročnú pomoc, podporu a pomáhanie, ktorú poskytujete ľuďom s reumatickým ochorením a povzbudiť pacientov, ktorí sú neobyčajne obyčajní hrdinovia v každodennom boji s reumatickým ochorením.

Pozývame sympatizantov i širokú verejnosť!

Súčasťou programu bude slávnostné vyhlásenie výsledkov súťaže a udelenie  Novinárskej pocty KROK 2011, nadaní reumatici predvedú svoje výnimočné talenty, program bude moderuje Dado Nagy.

Od 17.00 h. na Vás a deti budú čakať animátori v tvorivých dielňach vo foajé NOC – Domu umenia.

Pripravujeme ďalšie prekvapenia a uvedieme do života dve nové publikácie:

Zborník KROK 2010–2011 a knihu príbehov Kde bolelo, tam bolelo…

Bude to výnimočný večer plný zábavy, vďaky a prekvapení, z ktorého si odnesiete nezabudnuteľné zážitky, dobrý pocit a jedinečné darčeky!

Ďalšie články

Reumatické ochorenia patria medzi najrozšírenejšie na svete. Trpí nimi vyše 103 mil. Európanov. Na Slovensku sa odhaduje, že je to 45 – 50 tisíc pacientov. Spomedzi množstva rôznych reumatických diagnóz napr. reumatoidnú artritídu (RA) má až 26-tisíc dospelých ľudí, a každý...
Reumatologicko-rehabilitačné centrum, spol. s r.o. Hlohovec pod záštitou SLK  Vás pozývajú na KURZ – XVII. ročník OSTEOPORÓZA – KOMPLEX LIEČBY – KINEZIOTERAPIA A PROBLEMATIKA PANVOVÉHO DNA (komplex prednášok o osteoporóze, nácvik cvičenia svalstva...
Volám sa Lucia Hľadajová, mám 29 rokov a pochádzam z malebnej dedinky Michalová, ktorá leží v náručí Nízkych Tatier.