> „OSTEO víkend s MUDr. Elenou Ďurišovou“
„OSTEO víkend s MUDr. Elenou Ďurišovou“

Kúpele Piešťany v spolupráci s Reumatologicko-rehabilitačným centrom v Hlohovci poriada „OSTEO víkend s MUDr. Elenou Ďurišovou“ 8. – 10. 4. 2022.

V prednáške sa dozviete veľa informácií o prevencii osteoporózy, jej diagnostike a liečbe. V praktickej časti sa naučíte špeciálnu cvičebnú zostavu podľa Ďurišovej, podľa ktorej si dokážete upraviť svalovú nerovnováhu, odstrániť bolesti chrbtice a zlepšiť kostné parametre.

Súčasťou pobytu je i kniha s CD „Bolesti chrbtice, kĺbov, kostí-špeciálne cvičebné zostavy“ s návodom na pokračovanie v prevencii a liečbe nielen osteoporózy v domácom prostredí a samozrejme kúpeľné procedúry.

Výsledná cena závisí od kategórie ubytovania s polpenziou podľa Vášho výberu (hotel Esplanade, hotel Thermia Palace).

Bližšie info na:

https://www.ensanahotels.com/sk/liecebne-kupelne-hotely/destinacie/slovensko/piestany/pobyty-na-osteoporozu

—————
Téma: Zaujímavosti

Ďalšie články

Reumatické ochorenia patria medzi najrozšírenejšie na svete. Trpí nimi vyše 103 mil. Európanov. Na Slovensku sa odhaduje, že je to 45 – 50 tisíc pacientov. Spomedzi množstva rôznych reumatických diagnóz napr. reumatoidnú artritídu (RA) má až 26-tisíc dospelých ľudí, a každý...
Reumatologicko-rehabilitačné centrum, spol. s r.o. Hlohovec pod záštitou SLK  Vás pozývajú na KURZ – XVII. ročník OSTEOPORÓZA – KOMPLEX LIEČBY – KINEZIOTERAPIA A PROBLEMATIKA PANVOVÉHO DNA (komplex prednášok o osteoporóze, nácvik cvičenia svalstva...
Volám sa Lucia Hľadajová, mám 29 rokov a pochádzam z malebnej dedinky Michalová, ktorá leží v náručí Nízkych Tatier.