> Univerzita Reumy #18
Univerzita Reumy #18

Liga proti reumatizmu Vás pozýva na živé vysielanie Univerzity Reumy #18 v stredu 16. novembra 2021 o 19.00 hod.

so životnou koučkou a supervízorkou Mgr. Janette Šimkovou, ktorá si pripravila pre nás tému Ako spravovať svoje hranice.

Žijeme vo svete s takmer neobmedzenými možnosťami, a to nám obmedzenia spôsobuje. V takomto svete nevznikajú hranice automaticky. Práve ich nachádzanie, vytyčovanie a obhájenie pred ostatnými nám dáva neraz zabrať. Hovoriť NIE rázne, a pritom zdvorilo, si potrebujeme dovoliť. Rovnako, ako si stanoviť pravidlá, ktorými budeme svoje hranice spravovať.

V závere bude diskusia. Ak máte otázky, napíšte nám ich na liga@mojareuma.sk a počas vysielania cez komentáre na FB Moja reuma.  

Pripojte sa k nám na Fb Moja reuma alebo priamo na www.mojareuma.sk , kde neskôr nájdete aj záznam zo živého vysielania. 

Nezabudnite sa krátkou dotazníkovou anketou pripraviť na live koučing s témou Ako spravovať svoje hranice.

Link na test: https://forms.gle/kHsB5V2qFvLmsPHT8

LPRe SR

autor plagátu: Ing. Michal Finka

—————
« Univerzita Reumy #19 / Univerzita Reumy #17 »

Téma: Univerzita Reumy

Ďalšie články

Reumatické ochorenia patria medzi najrozšírenejšie na svete. Trpí nimi vyše 103 mil. Európanov. Na Slovensku sa odhaduje, že je to 45 – 50 tisíc pacientov. Spomedzi množstva rôznych reumatických diagnóz napr. reumatoidnú artritídu (RA) má až 26-tisíc dospelých ľudí, a každý...
Leto pomaly končí. Pre LPRe SR je to obdobie, kedy u nás vrcholia prípravy na jesenné kampane a program Svetového dňa reumatizmu (SDR) 2024. Postupne vám predstavíme všetko, čo pre vás pripravujeme.
Liga proti reumatizmu na Slovensku ďakuje za pozvanie Klubu Luna Senior Friendly, o.z.  pani Lívii Matulovej Osvaldovej, riaditeľke klubu a pani Danielke Fabianovej na podujatie SPOLU A NAPLNO. Podujatie sa uskutočnilo 20 . -21. júla v Bratislave v Medickej záhrade.
Deti s reumou sú už našťastie poväčšine na nerozoznanie od iných, aj keď reumatické ochorenia a zvlášť artritídy, patria k najbolestivejším chronickým ochoreniam.