> Newsletter Klubu Bechterevikov
Newsletter Klubu Bechterevikov

Od minulého roka pravidelne štyrikrát ročne vydávame špeciálny Newsletter nášho Klubu Bechterevikov. Nachádzajú sa v ňom vždy veľmi zaujímavé a aktuálne témy. Prvou časťou býva rozhovor s lekárom špecialistom v spojitosti s našou diagnózou Bch. V druhej časti sa čitateľom prihovára jeden z nás, či už svojím príbehom alebo hodnotením aktuálnej situácie očami pacienta. Posledná časť newslettra je vždy venovaná zaujímavej téme, ktorá spája aktuálne dianie vo svete a nás pacientov. Budeme sa tešiť na vaše námety a témy, ktoré by ste chceli mať v nasledovných newsletteroch. Na to, aby ste Newsletter Klubu Bechterevikov dostávali do svojej e-mailovej schránky, potrebujeme, aby ste nám poslali váš e-mailový kontakt.

Igor Súletý,
predseda Klubu Bechterevikov,
bechterev@mojareuma.sk

Jednotlivé články si môžete rečítať aj na tomto webe v rubrike:
Ativity / Newslettery / Newsletter Klubu Bechterevikov

—————
Téma: Klub Bechterevikov

Prejsť na: Newsletter Klubu Bechterevikov

Ďalšie články

Reumatické ochorenia patria medzi najrozšírenejšie na svete. Trpí nimi vyše 103 mil. Európanov. Na Slovensku sa odhaduje, že je to 45 – 50 tisíc pacientov. Spomedzi množstva rôznych reumatických diagnóz napr. reumatoidnú artritídu (RA) má až 26-tisíc dospelých ľudí, a každý...
Leto pomaly končí. Pre LPRe SR je to obdobie, kedy u nás vrcholia prípravy na jesenné kampane a program Svetového dňa reumatizmu (SDR) 2024. Postupne vám predstavíme všetko, čo pre vás pripravujeme.
Liga proti reumatizmu na Slovensku ďakuje za pozvanie Klubu Luna Senior Friendly, o.z.  pani Lívii Matulovej Osvaldovej, riaditeľke klubu a pani Danielke Fabianovej na podujatie SPOLU A NAPLNO. Podujatie sa uskutočnilo 20 . -21. júla v Bratislave v Medickej záhrade.
Deti s reumou sú už našťastie poväčšine na nerozoznanie od iných, aj keď reumatické ochorenia a zvlášť artritídy, patria k najbolestivejším chronickým ochoreniam.