> Prieskum
Prieskum
Primeranosť opatrení zameraných na pomoc pri zotrvaní v pracovnom pomere alebo získaní invalidného dôchodku u pacientov s reumatoidnou artritídou.
 
Dotazník pre reumatológov:
 
Dotazník pre pacientov:
 
Tieto dotazníky zisťujú názor reumatológov a ich pacientov s reumatoidnou artritídou na existujúce systémy podpory udržania si práce/pracovnej schopnosti.
Tiež majú za cieľ zmapovať skúsenosti pacientov s reumatoidnou artritídou vo vzťahu k sociálnemu zabezpečeniu počas pracovnej neschopnosti/invalidity.
Výsledky štúdie budú súčasťou rozsiahlejšej iniciatívy, ktorej cieľom je pochopiť dostupnosť podporných systémov sociálneho zabezpečenia v prípade problémov s udržaním platenej práce u pacientov s reumatoidnou artritídou.
 
Ďakujeme Vám za aktívny prístup a vyplnenie dotazníka. 
 
S pozdravom
LPRe SR

 

 

viac info na petra@mojareuma.sk

 

 

 

Ďalšie články

Reumatické ochorenia patria medzi najrozšírenejšie na svete. Trpí nimi vyše 103 mil. Európanov. Na Slovensku sa odhaduje, že je to 45 – 50 tisíc pacientov. Spomedzi množstva rôznych reumatických diagnóz napr. reumatoidnú artritídu (RA) má až 26-tisíc dospelých ľudí, a každý...
Reumatologicko-rehabilitačné centrum, spol. s r.o. Hlohovec pod záštitou SLK  Vás pozývajú na KURZ – XVII. ročník OSTEOPORÓZA – KOMPLEX LIEČBY – KINEZIOTERAPIA A PROBLEMATIKA PANVOVÉHO DNA (komplex prednášok o osteoporóze, nácvik cvičenia svalstva...
Volám sa Lucia Hľadajová, mám 29 rokov a pochádzam z malebnej dedinky Michalová, ktorá leží v náručí Nízkych Tatier.