> POZVÁNKA UR #3/24
POZVÁNKA UR #3/24

Správna životospráva pacientov s reumatickými ochoreniami bude témou Univerzity Reumy 3/24. Uskutoční sa online v utorok 29. októbra o 17. hod.

MUDr. Katarína Sisol si pre nás pripravila dlhodobo žiadanú tému našich poslucháčov a pacientov s reumatickými ochoreniami.

Ak máte otázky, napíšte nám ich na liga@mojareuma.sk a počas vysielania cez komentáre na FB Moja reuma.

Pripojte sa k nám na FB Moja reuma alebo priamo na www.mojareuma.sk

Neváhajte sa zapojiť počas živého vysielania. Ak do komentára na FB napíšete otázku alebo pozdrav odkiaľ nás sledujete, v závere vysielania vyžrebujeme jednu/jedného z vás a odmeníme špeciálnym perom LPRe SR a knižkou z pôvodnej produkcie Ligy.

Nezabudnite si krátkym dotazníkovým testom overiť Vaše vedomosti k pripravenej téme pred aj po absolvovaní webinára. Sami si takto môžete bezprostredne zistiť, čo ste si z odprezentovanej témy zapamätali.

Link na test UR #3/24? https://www.univerzitareumy.sk/mod/quiz/view.php?id=100

LPRe SR

Grafický návrh plagátov: Ing. Michal Finka

Ďalšie články

Reumatické ochorenia patria medzi najrozšírenejšie na svete. Trpí nimi vyše 103 mil. Európanov. Na Slovensku sa odhaduje, že je to 45 – 50 tisíc pacientov. Spomedzi množstva rôznych reumatických diagnóz napr. reumatoidnú artritídu (RA) má až 26-tisíc dospelých ľudí, a každý...
Liga proti reumatizmu na Slovensku ku Svetovému dňu reumatizmu 2024 aj v tomto roku pripravila edukačný, športový aj osvetový program.
Liga proti reumatizmu SR a Klub Kĺbik v Piešťanoch 12. októbra 2024 vyhodnotili 16. ročník novinárskej súťaže a udelili Novinársku poctu KROK 2023. 
Tlačová správa SDR 2024 v Piešťanoch 10.10.2024