> Spolu a naplno
Spolu a naplno

Liga proti reumatizmu na Slovensku ďakuje za pozvanie Klubu Luna Senior Friendly, o.z.  pani Lívii Matulovej Osvaldovej, riaditeľke klubu a pani Danielke Fabianovej na podujatie SPOLU A NAPLNO. Podujatie sa uskutočnilo 20 . -21. júla v Bratislave v Medickej záhrade.

Už teraz máme pozitívne reakcie a záujem o činnosť Ligy proti reumatizmu a jogovú terapiu. Verím, že ešte aj čas ukáže, či „zrno padlo na úrodnú pôdu“. 

Našim cieľom je osloviť pacientov a informovať širokú verejnosť, aby vedeli kde a ako najrýchlejšie nájdu pomoc, ak majú problémy s reumatickými ochoreniami.

Trápi nás nedostatok lekárov špecialistov v reumatológii a dlhé čakacie doby na vyšetrenia, lebo človek neznalý aspoň základných možností, kde môže nájsť pomoc odborníkov často rezignuje a dlhodobo zostava neliečený. A to má fatálne devastačné dôsledky na kĺboch a kvalite jeho života. 

LPRe SR

—————
Téma: MP Bratislava I MP Senica

Ďalšie články

Reumatické ochorenia patria medzi najrozšírenejšie na svete. Trpí nimi vyše 103 mil. Európanov. Na Slovensku sa odhaduje, že je to 45 – 50 tisíc pacientov. Spomedzi množstva rôznych reumatických diagnóz napr. reumatoidnú artritídu (RA) má až 26-tisíc dospelých ľudí, a každý...
Deti s reumou sú už našťastie poväčšine na nerozoznanie od iných, aj keď reumatické ochorenia a zvlášť artritídy, patria k najbolestivejším chronickým ochoreniam.
Reumatologicko-rehabilitačné centrum, spol. s r.o. Hlohovec pod záštitou SLK  Vás pozývajú na KURZ – XVII. ročník OSTEOPORÓZA – KOMPLEX LIEČBY – KINEZIOTERAPIA A PROBLEMATIKA PANVOVÉHO DNA (komplex prednášok o osteoporóze, nácvik cvičenia svalstva...