> Webinár 1 so psychologičkou
Webinár 1 so psychologičkou

Liga proti reumatizmu na Slovensku pripravila Webinár s Doc.PhDr. Dr.Phil. Laurou Janáčkovou, CSc., psychologičkou a autorkou knihy Chronická onemocnění léčba změní. Hostiteľkou a moderátorkou živého vysielania bola PhDr. Jana Dobšovičová Černáková, predsedníčka LPRe SR.

Ďakujeme za záujme a pozitívne reakcie.

Tu Vám ponúkame záznam z Webinára so psychologičkou:

—————
Téma: Webináre a edukačné videá I Webináre

Ďalšie články

Reumatické ochorenia patria medzi najrozšírenejšie na svete. Trpí nimi vyše 103 mil. Európanov. Na Slovensku sa odhaduje, že je to 45 – 50 tisíc pacientov. Spomedzi množstva rôznych reumatických diagnóz napr. reumatoidnú artritídu (RA) má až 26-tisíc dospelých ľudí, a každý...
Leto pomaly končí. Pre LPRe SR je to obdobie, kedy u nás vrcholia prípravy na jesenné kampane a program Svetového dňa reumatizmu (SDR) 2024. Postupne vám predstavíme všetko, čo pre vás pripravujeme.
Liga proti reumatizmu na Slovensku ďakuje za pozvanie Klubu Luna Senior Friendly, o.z.  pani Lívii Matulovej Osvaldovej, riaditeľke klubu a pani Danielke Fabianovej na podujatie SPOLU A NAPLNO. Podujatie sa uskutočnilo 20 . -21. júla v Bratislave v Medickej záhrade.
Deti s reumou sú už našťastie poväčšine na nerozoznanie od iných, aj keď reumatické ochorenia a zvlášť artritídy, patria k najbolestivejším chronickým ochoreniam.